Blogindító

Szabadon élni jó. Sőt élni csak szabadon érdemes.
Hangzatos szavak, de napjainkban valahogy mégis ismét kézzel fogható jelentést kapnak. Olyan időket élünk, amikor egyre többen kell megtalálnunk a maguk szabadságát, kiállni a számunkra fontos értékekért, célokért, másokért és önmagunkért.

Ez a blog egy személyes napló lesz útkeresésről, a meleg élet küzdelmeiről és mindennapjairól, közben nem megkerülhetően filmekről, kultúráról, közéletről, politikáról. Dolgokról, amik foglalkoztatnak, de mindenkinek szólnak, vallástól, szexuális beállítottságtól, és világnézettől függetlenül. Írások mások és önmagunk szabadságáról, és annak mindennapi, mögöttes vonatkozásairól.

Szeretném hinni, hogy Magyarország is lehet egy modern európai, nyugati módon felvilágosult és toleráns ország, ahol szabadon élhetünk, és ahol az elért teljesítmény számít, nem pedig az, amit mások gondolnak rólad. Még akkor is, ha most épp az ellenkező irányba haladunk.

Sokszor nekiálltam már, de a blogindító gomb lenyomása előtt mindeddig megakadtam. A blogolás hőskorában, sok (sajnos mára elfeledett) blogger példakép árnyékában úgy éreztem, az adott helyzetben nincs mit mondanom. Mára a blogok világa is megváltozott, és egyre inkább úgy éreztem, vannak dolgok, amiket ki kell írnom magamból. Meglátjuk, sikerül-e.

Ha olvasol, nincs szükség másra, csak egy kis toleranciára és együtt gondolkodásra.

Live your life and be free!

blogindito_freedomboy.jpg